Web Analytics Made Easy - Statcounter

 هومن نریمانی،مدیر طرح و برنامه هیات امنای صرفه جویی ارزی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با اشاره به ارزش و اهمیت خدمت ارائه شده در زمینه کاشت حلزون شنوایی گفت: ناشنوایی تنها معلولیتی است که با انجام عمل کاشت حلزون شنوایی به صورت کامل رفع معلولیت می‌شود و بیمار کاشت حلزون شده امکان داشتن یک زندگی کاملا عادی را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:با توجه به قدمت سی ساله اعمال کاشت حلزون شنوایی در کشور، خوشبختانه هم اکنون بیماران کاشت حلزون شده‌ای را داریم که در رشته‌های مختلف تحصیلی از جمله پزشکی، دندانپزشکی، هوانوردی، حقوق و . . . عالی ترین مدارج ترقی را طی کرده‌اند.

نریمانی خاطرنشان کرد:انجام عمل کاشت حلزون شنوایی  ماحصل یک همکاری بین بخشی است که گام اول آن با شناسایی بیماران دچار ناشنوایی شدید و عمیق  در مراکز غربالگری شنوایی کشور که وابسته به سازمان بهزیستی یا زیرنظر معاونت بهداشت وزارت بهداشت است، آغاز می‌شود و در مرحله بعد بیماران با معرفی به مراکز کاشت حلزون پانزده گانه کشور که تحت پوشش و نظارت معاونت درمان وزارت بهداشت هستند، از لحاظ امکان انجام عمل کاشت شنوایی مورد بررسی قرار می گیرند و در صورت احراز شرایط انجام عمل کاشت جهت تامین پروتز حلزون شنوایی به هیات امنای صرفه جویی ارزی معرفی   می شوند.  

مدیر طرح و برنامه هیات امنای صرفه جویی ارزی در خصوص نحوه تامین پروتزحلزون شنوایی گفت: با توجه به اهمیت انجام اعمال کاشت حلزون شنوایی در رفع معلولیت بیماران ناشنوا، ردیف بودجه‌ای جهت حمایت از اعمال کاشت حلزون شنوایی در بودجه سالانه کشور پیش بینی شده است.

وی گفت: بنابراین قسمتی از همکاری بین بخشی منتج به عمل کاشت حلزون شنوایی مربوط به سازمان برنامه و بودجه کشور است که بودجه های مربوط به عمل کاشت حلزون شنوایی را به موقع و به میزان مورد لزوم به هیات امنای صرفه جویی ارزی ابلاغ نموده و تخصیص دهد.

نریمانی یادآور شد: علی رغم  عدم تخصیص و ابلاغ اعتبارات مربوطه طی سالیان اخیر، هیات امنای صرفه جویی ارزی  تلاش نموده جهت جلوگیری از بروز وقفه و اختلال در روند درمانی کودکان ناشنوای کاندید انجام عمل کاشت حلزون شنوایی به هر نحو ممکن نسبت به تامین پروتزهای حلزون شنوایی مورد نیاز اقدام کند. بعد از تامین پروتز توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی، این نهاد بر اساس فهرست انتظار بیماران در مراکز کاشت حلزون کشور، نسبت به ارسال پروتز برای این مراکز اقدام می نماید.  

مدیر طرح و برنامه هیات امناء در ادامه گفت: بعد از انجام اعمال کاشت حلزون شنوایی، هر ساله بعضی از قطعات پروتز حلزون شنوایی نیاز به تعویض دارند که در ادامه همکاری بین بخشی، تامین این قطعات و تعمیر پروتزهای معیوب بر عهده شرکت‌های نمایندگی کمپانی‌های سازنده بوده و صدور مجوزهای لازم برای ترخیص این قطعات و پرتزهای تعمیری بر عهده  سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت است.

به گفته نریمانی، یکی از موضوعاتی که باعث دغدغه خانواده‌های بیماران کاشت حلزون شده، مسئله تاخیر در تامین قطعات مورد نیاز پروتز بوده که طولانی شدن فرآیند صدور مجوزهای مربوطه باعث اختلال در دسترسی خانواده ها به این خدمات شده است.

وی افزود: علاوه بر این اخیرا مشکلی که به مشکلات قبلی افزوده شده موضوع صدور مجوز استاندارد برای باتری‌های پردازشگرهای شنوایی است که در صورتی که برای هربار ترخیص این باتری‌ها مجوز جدیدی مورد نیاز باشد، این امر باعث وقفه بیشتر در دسترسی بیماران به این باتری‌ها می شود.

گرچه هیات امنای صرفه جویی ارزی مسئولیت مستقیمی در زمینه تامین این قطعات و ارائه این خدمات ندارد، اما آماده همکاری با سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت جهت تسریع در رفع مشکل بیماران است.  

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: هیات امنای صرفه جویی ارزی کاشت حلزون شنوایی بیماران معلولیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم

دکتر مریم محلوجی‌راد درباره روش‌های درمانی نوین بیماری آسم گفت: داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم است که سالیان سال مورد استفاده قرار گرفته‌ و نتایج خوبی برجای گذاشته‌اند. مقاومت‌هایی برای استفاده از اسپری‌های استنشاقی وجود داشت که با بهره‌ گرفتن از آموزش توانستیم در جهت رفع آن گام برداریم.

وی با بیان اینکه استفاده از عوامل «بیولوژیک» جزو روش‌های جدید درمان آسم به حساب می‌آید، گفت: استفاده از  «امالیزوماب» که در واقع یک  “Anti IgE”  است برای درمان آسم کاربرد دارد. امالیزوماب حدود دو سال است در کشور تولید شده، تجربه در مواجهه با بیماران نشان داده که اثرگذاری نمونه داخلی و خارجی این دارو یکسان است.

آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم

وی ادامه داد: وظیفه مراکز بهداشتی و دانشگاهی این است که به بیماران آموزش دهند و به آنها بگویند درمان فقط مصرف دارو نیست؛ بلکه شامل اجتناب از عوامل مسبب حمله آسم هم می‌شود. بیماران با بهره‌ گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از داروها است. حملات آسم با افزایش علائم سرفه، خس‌خس کردن و تنگی‌نفس شروع می‌شود و با پیش‌روی می‌تواند سبب افت اکسیژن خون‌ شود. در چنین شرایطی، بیمار باید در بیمارستان و حتی ای‌سی‌یو بستری شود. اغلب مرگ‌ومیر ناشی از آسم به علت حمله حاد آسم است که باعث تنگی نفس و کاهش اکسیژن می‌شود.  

محلوجی درباره آموزش در حوزه آسم گفت: تلاش‌هایی در زمینه آموزش آسم توسط انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی صورت گرفته است. همایش علمی آسم هر ساله همزمان با روز جهانی این بیماری برگزار می‌شود و جدیدترین موارد مرتبط با آسم مورد بررسی قرار می‌گیرد. در کنار همایش علمی، «همایش آموزش خانواده» نیز برگزار می‌شود و نکاتی درباره بیماری آسم به بیماران و خانواده‌های آنها ارائه می‌شود. پزشکان تلاش می‌کنند که به بیماران به ویژه بیمارانی که برای نخستین‌بار به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، نکات آموزشی لازم را ارائه دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟